söndag 6 juni 2021

Möhippa, villahäng och cykeltur

Hade en perfekt fredag med kaffe hos Julia direkt från morgon, var på zonterapi och sen till villan. Att få bada bastu och till och med våga simma några tag. Vi var inne hos mommo å moffa å fikade å hade de gött! 
Sov över vid villan och dagen efter vankades de rökt fisk. Älskar när de röker fisk vid villan, det påminner mej om hur de var när vi var små och vi satt på stenarna och tittade när pappa å moffa rökte fisk.




På lördag hade vi möhippa åt älskade Hanna. En mycket skön och mysig kväll med mycket skratt fick vi. Efter program i stan var vi till fäboda på god mat och sen till Merilä för att bada bastu, simma, grilla, leka och äta gott.
Vattnet vid fäboda brukar ju vara iskallt men igår var de faktiskt så varmt så vi kunde simma och springa på länge utan att frysa! Riktigt skönt! Man blev ju lite som ett barn igen då man får simma vid fäboda.









Sent på kvällen for jag tillbaka till villan och sov där en natt till. Började Söndagen med ett morgondopp och har sen haft en lugn och skön dag ute i solen.
Då vi kom hem sku vi fara cykland till Strandis på en glass men då vi kom dit had de stängt, typiskt! Men skönt ändå att sitta där på bryggan i kvällssolen! 
Nu ska vi sätta på hockey vm och hejja på Finland



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar