fredag 2 december 2022

London baby

Vi har äntligen kommit oss iväg på vår bröllopsresa. Väldigt sen men ville vänta tills corona läget lugnat sig och sen har det bara lämnat.

Efter en del strul, en taxi som var två timmar sen och en stressig trafik kom vi fram till hotellet tre timmar sen. Paniken då vi betalat taxin redan för några dagar sen för att ha allt smidigt då vi skall lämna flygplatsen och ingen dyker upp. Istället stod vi där med ångest och funderade över om det var en bluff. Då vi gav upp och började kolla upp buss och ny taxi dök den äntligen upp.

Trötta och med värk i benen for vi ut på stan en tur. Så mysigt! Vi for via Starkbucks efter en kaffe och gick och strosa runt bara. Hann redan få se fina saker som Big Ben och London Eye. Älskar staden!!

Lär dock bli överkörd här! Har två gånger fått springa undan då jag inte märkt att cyklister hade grönt och då bilar kör så konstigt. Cyklister kanske inte låter så farligt men här har dom egen fil och kommer i racerfart!


Obligatoriska flygbilden






Så ovant då chauffören sitter på fel sida i bilen och dessutom kör på fel sida av vägen. Tur att jag inte behöver köra här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar