onsdag 29 juni 2016

hejsan

Ursäkta för den sega uppdateringen! Men nu får ni en riktigt fet uppdatering istället!

Förra veckan på onsdag gjorde jag något som jag har viljat göra hur länge som helst men ändå inte gjort; vari å grill till fäboda.  Jag for dit med Christoffer och satt där och grillade i sanden mellan klipporna.

På torsdag var jag till skjutbanan och skjuta på lerduvor med jacki och tobbi. Jag har provat skjuta med hagelbössa endast en gång förrut så trodd int att jag sku våg skjut nå men de var faktiskt riktigt kul! På kvällen for jag, frida, nni, Alexandra och larsmopojka ut på sjön med båten.

Midsommar helgen då. Den e int nå å skryta om!  Jag hade dubbelnätter så jag jobbade å sov största delen. Men på söndag var jag till villan med familjen så fick iallafall fira lite! Larsmopojka hämtade upp mej från villan och så gled vi runt på sjön, hämta nni och for till poes villa.

På måndag kom äntligen madde och jyck hem från bb så jag fick efter en väldigt lång väntan träffa prinsessan. Såååå söt e hon!
På måndagskvällen for jag sen på kaffe med nni, Alexandra, frida, poe och tobbi till abc. Resten av kvällen körde jag, nni å Alexandra runt i flera timmar, for på nakenbad och var till purmo ett varv!

Såå nu vet ni vad jag gjort de senaste dagarna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar