lördag 6 oktober 2018

FTH

Igår hade vi feeding the hungry i Kalihi på schemat. Så kul att träffa alla aunties och uncles och roligt att nån kände igen mej sen sist! 

På kvällen åkte vi till Haleiwa. Köpte mat från teddy's burgers och gick ner till stranden för att äta. Kollade då folk surfa, tog ett kvällsdopp och kollade på solnedgången. Mysigt!

Denhär dagen har varit känslosam men sjukt bra! Fått åka ut i skogen och skriva brev, lyssnat på känslosamma och fina vittnesbörd och haft bibelstudier.

När programmet var slut åkte vi till stranden för att surfa och göra en video. Hade dock bara tid för videon och sen "teksta" vi int surf nå.

En LIFEGUARD kom och räddade oss. Haha de var bara ett pinsamt missförstånd. 
Vi hade bara en bräda och var två personer och vi "were just drifting" och pratade och typ försökte få något till videon men the lifeguards trodde att en av oss förlorat sin bräda och att vi inte klara av att ta oss till land xDxD så ena av oss fick paddla in till land och den andra fick skjuts på hans bräda. haha får verkligen testa på allt här 😂😂😂 
Lite besviken dock för de var inte lika som det är i filmer när en supersnygg kille kommer och räddar en ;) Men har världens snyggast kille redan så de gjorde inget! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar