söndag 16 september 2018

Galen natt med polisen inblandad

Woow jag älskar verkligen denna ö!!!

Fredagskvällen var den bästa kvällen nånsin. Vi ville gå ut på äventyr så hoppade på en random buss med sex andra personer och stannade vid en strand. Satt där i mörkret och såg på stjärnorna, pratade och lekte. Lag upp hängmattor mellan palmträderna och tänkte övernatta på stranden. Men de började regna så vi blev blöta, frusna och kunde inte sova så steg upp efter en stund och tänkte åka hem. Precis då kom polisen och ville prata med oss och tog våra personuppgifter. Tydligen var det förbjudet att vara på stranden på natten så vi fick en varning och blir vi fast en gång till blir vi "arrested". Haha snacka om otur! Bussen var försenad så vi kom hem halv två och skulle upp klockan sju nästa morgon. Yeeiy.

Igår hade vi program hela dagen! Satt i skolbänken, var på stranden och badade och lekte, ställde till inför middag för de som bor i området och sen hade vi surfers church.

Idag har vi varit lediga hela dagen. Vi besökte en kyrka och sen blev det strandhäng hela dagen! Testade på att hoppa från klippor. Awesome!
Kvällen avslutades med filmkväll.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar