måndag 25 september 2017

Norge

Kom hem imorse klockan halv sex. Helt döslut efter att ha rest i över 14 timmar. Men det har varit en otroligt bra resa! De senaste två åren har jag tjatat om att jag vill till Norge och nu har jag äntligen fått vara.
Orka int blogg nå på lördag å söndag så tar de idag istället.

På lördag när jag vaknade for jag själv iväg på en morgonpromenad upp på berget. Skönt med frisk luft, vacker vy och ruska i träden. 
Vi ställde oss allihopan och for sen till stan för å shoppa lite. Det var så sjukt myki folk på stan så man lyckades int riktigt gå å se på så myki kläder. Man var bara helt förvirrad.
På kvällen for vi å handla gotta å hade filmmys. Manu å tobbe har bilar i Norge så vi for iväg på en kvällstur för att få se lite sevärdheter. Vi var upp till ekebergparken som hade en underbar utsikt över oslo. Det hade blivit ganska mörkt så de var otroligt mäktigt! 
Sen for vi till Oslos operahus och till en nakupark, vet int vad parken egentligen heter xD. Vi körde genom stan och såg oss omkring. Riktigt kul var de!

På söndag när jag vaknade promenerade jag till backhoppningsbanan i holmenkollen. Min morgonträning blev att trappa upp och ner för den höga banan. De kanske int låter så jobbigt men de e faktiskt jättetungt. Trapporna är höga och det är en lång bit att trappa. Vi packade och städa upp efter oss och for sen till Grefsentoppen innan vi for till flygplatsen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar